Urheiluvammojen hoito ja muut erikoispalvelumme nykyaikaisin menetelmin – Fenix Sport palvelee Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Haluamme Fenix Sportissa toimia hoidon edelläkävijöinä. Sekä konservatiiviset että kirurgiset urheiluvammojen hoitomme ovat nykyaikaisia ja monet hoidostamme ovat myös Suomessa ainutlaatuisia. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia erikoispalveluita, kuten hoitoa ESWT-laitteistolla, ultraääniohjattua mikroinvasiivista kirurgiaa ja pistoshoitoja. Lääkärikeskuksemme palvelee asiakkaita Uudenmaan alueelta ja myös muualta Suomesta.

Fokusoitu ESWT

Meillä on käytössämme fokusoitu ESWT-laitteisto, jolla voi edistää murtumien parantumista. Tietyissä tapauksissa voidaan hoitaa myös murtumia, jotka ovat jääneet luutumatta ja joihin harkitaan kirurgiaa.

 

Rasitusmurtumien hoito on yksi ultraääniohjatun fokusoidun ESWT-hoidon käyttökohteista. Laitteisto toimii varsin hyvin myös jännekalkkien murskauksessa, ja sitä käytetään tapauskohtaisesti myös muiden tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen.

 

Tavoitteenamme on saada urheilija hoidettua niin, että paluu täysimääräiseen urheiluun onnistuu mahdollisimman sujuvasti.

Ultraääniohjattu mikroinvasiivinen kirurgia

Ultraääniohjattu mikroinvasiivinen kirurgia on Suomessa vielä harvinainen kirurgian haara. Toimenpiteet toteutetaan Fenix Sportin toimenpidehuoneessa paikallispuudutuksessa neulan tai neulanpaksuisen erikoisveitsen avulla.

 

Ultraääniohjatun mikroinvasiivisen kirurgian mahdollisuudet kasvavat koko ajan osaamisen lisääntyessä ja tieteellisen kirjallisuuden laajetessa. Tekniikan etuina on, että iholle ei tule neulanpistoa suurempia haavoja ja toipuminen toimenpiteestä on lähtökohtaisesti nopeampaa. Myös esimerkiksi tulehdusriskit ovat vähäisemmät. Toimenpiteellä voidaan hoitaa esimerkiksi napsusormea.


Yleiset tiedustelut voi laittaa Fenix Sportin vastaavalle hoitajalle Janika Viljalalle

janika.viljala@laakarikeskusfenix.fi
Ajanvaraus puh. 020 144 1511

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit fokusoidusta ESWT-hoidosta tai ultraääniohjatusta mikroinvasiivisesta kirurgiasta, voit varata ajan Carl Lybäckille konsultaatioon.

 

Mikäli olet epävarma hoidon soveltuvuudesta vaivaasi, voit kysyä asiasta etukäteen varaamalla puhelinajan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen carl.lyback@laakarikeskusfenix.fi. Huomioithan tietosuojan sähköpostia käytettäessä. Potilaan tunnistetietojen tai muiden tietojen, joista potilaan voi tunnistaa, ei tulisi näkyä sähköpostissa.

 

Huom! Fokusoitu ESWT ei lähtökohtaisesti sovellu rangan rasitusmurtumien tai niiden esiasteiden hoitoon.

Ota yhteyttä

Pistoshoidot

Käytössämme on useita eri vaihtoehtoja tapauksiin, joissa pistoshoito katsotaan parhaaksi hoitovaihtoehdoksi.

 

Tavanomaisimmat pistoshoitomme ovat puuduteaineet, eri kortisonivalmisteet, hyaluronihappo/”voiteluaineet”, kuten Synvisc, kasvutekijävalmisteet (PRP) tai PRP-hyaluronihappoyhdistelmävalmisteet.

Tutustu hinnastoomme

Toimenpiteet

Lääkärikeskus Fenixin/Fenix Sportin toimenpidehuoneissa voidaan toteuttaa myös pienempiä kirurgisia toimenpiteitä, kuten ihomuutosten ja pattien poistoja.

 

Myös esimerkiksi rannekanavaoireyhtymän (canalis carpi) tai napsusormen hoito voidaan yleensä toteuttaa lääkärikeskuksessamme paikallispuudutuksessa.

Kysy lisätietoja