Leikkausyksikkömme Helsingissä palvelee potilaita Uudeltamaalta ja muualta Suomesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lääkärikeskus Fenixin ja Fenix Sportin leikkausyksikkö toimii Helsingin Kaivopuistossa osoitteessa Puistokatu 3 A, 00140 Helsinki. Modernisti varustettu leikkausyksikkömme on aloittanut toimintansa kesäkuussa 2021. Tärkein toimintaamme ohjaava periaate on potilasturvallisuus. Leikkausyksikkömme palvelee potilaita niin Uudeltamaalta kuin muunkin Suomen alueelta.

Leikkausyksikön palvelut

Ortopedimme ja käsikirurgimme hoitavat leikkausyksikössämme kattavasti erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Hoidamme niin akuutteja vaivoja, kuten murtumia ja jännerepeämiä, kuin kroonisempiakin vaivoja.

 

Urheiluvammojen kirurginen hoito on yksi yleisimmistä palveluistamme. Tarkempaa tietoa Sinun vaivasi leikkaushoitoon liittyvistä asioista saat aina hoitavalta kirurgiltasi.

Vastuulääkäri ja vastaava hoitaja

Leikkausyksikön vastaavana hoitajana toimii Katja Metsäkorte. Tavoitat hänet parhaiten sähköpostitse osoitteista katja.metsakorte@laakarikeskusfenix.fi ja sairaala@laakarikeskusfenix.fi.


Leikkausyksikköön voi olla yhteydessä myös puhelimitse soittamalla numeroon 040 175 2168. Huomioithan, että leikkausyksikön puhelinnumero on käytössä pääsääntöisesti vain leikkauspäivien aikana. Muina aikoina suosittelemme jättämään meille soittopyynnön sähköpostitse yllä kerrottuihin osoitteisiin.

 

Leikkausyksikön vastaavana lääkärinä toimii Carl Lybäck. Fenixin leikkausyksikköön liittyvät kysymykset voi lähettää hänelle sähköpostiosoitteeseen carl.lyback@laakarikeskusfenix.fi.


Lääkärikeskus Fenix toteuttaa leikkauspalvelut tiiviinä yhteistyönä Luutohtorit Oy:n kanssa.