Mental performance – urheilupsykologiaa Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Urheilijan onnistumiseen vaikuttaa moni tekijä. Tarjoamme avuksesi myös urheilupsykologiaa, joka auttaa kiinnittämään huomiota suorituskykysi henkiseen puoleen. Ammattilaisemme ohjaavat Sinua kohti parempaa vireystilaa ja keskittymistä. Palvelemme Uudenmaan ohella mielellämme asiakkaita muualtakin Suomesta.

Edellytykset erinomaisiin suorituksiin

Haluamme luoda urheilijalle mahdollisimman hyvät edellytykset erinomaisiin suorituksiin. Meillä Fenix Sportilla se tarkoittaa sitä, että autamme saamaan myös henkisen valmistautumisesi, vireesi ja keskittymisesi kuntoon. Haluamme tarjota matkaasi mukaan urheilupsykologin, joka voi auttaa suorituskykysi optimoimisessa. Haluamme myös ohjata parempaan fiilikseen ja olla mukanasi silloin, kuin suorituskykyäsi estävät tekijät ovat psykologisia.

Soita meille

Urheilupsykologin palvelut

Urheilupsykologi Matti Jaakkolalla on kattava kokemus eri lajien yksilöurheilijoiden psyykkisestä valmennuksesta. Hän toimii muun muassa moottoriurheilijoiden, alppihiihtäjien, purjehtijoiden, yleisurheilijoiden sekä golf- ja tennispelaajien valmentajana. Kaikkien lajien harrastajat ovat tervetulleita urheilupsykologimme vastaanotolle, koska perusperiaatteet pysyvät samoina lajista toiseen. Samalla kuitenkin lajiin liittyvät ominaispiirteet huomioidaan vastaanotolla.

 

Urheilupsykologi (sert.) Matti Jaakkola voi auttaa sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Tavoitteiden asettaminen auttaa keskittymään suorituksen kannalta tärkeisiin asioihin.

  • Mielikuvaharjoittelun avulla urheilija voi valmistautua kilpailutilanteisiin ja harjoitella kilpailusuorituksia, uusia tekniikoita ja strategioita.

  • Vireystilan säätelyn avulla urheilija pääsee optimaalisen kilpailuvireeseen.

  • Kilpailuun valmistautumisrutiinien selkeyttäminen auttaa urheilijaa olemaan valmiina suorituksen alusta alkaen.

  • Itsepuhe auttaa keskittymään kilpailu- ja harjoitustilanteissa oikeisiin asioihin sekä lisää itseluottamusta.

  • Keskittymiskyvyn kehittämisen kautta urheilijan ajatukset eivät harhaile, vaan pysyvät käsillä olevassa tehtävässä.

  • Kilpailutilanteiden hallinta auttaa valmistautumaan yllättäviin tilanteisiin ja pääsemään yli epäonnistumisesta kilpailutilanteen aikana.

  • Urheilun ja muun elämän yhteensovittaminen helpottuu.

Varaa aika urheilupsykologille
Yhteydenottokuvake

Käytämme urheilijan suorituksen optimoinnissa apuna myös urheilupsykologiaa. Ota yhteyttä, tulitpa sitten Uudeltamaalta tai muualta Suomesta!

Yhteystiedot