Recovery – Fenix Sportin palvelut auttavat urheilusuorituksesta palautumisessa Uudellamaalla ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä!

Urheilusuorituksesta palautuminen on tärkeää, jotta esimerkiksi rasitusvammat voidaan välttää. Fenix Sportin asiantuntijat voivat tutkia palautumistasi ja etsiä keinoja parantaa sitä. Palvelemme asiakkaita Uudeltamaalta ja koko Suomesta.

Palautumisen tilan tunnistaminen

Palautumisen haasteet ovat tuttuja huippu-urheilijoille, mutta nykyään myös arkiliikkujat saattavat huomata palautumisen vaikeudet. Liikumme nykyään paljon myös seniori-ikäisinä, ja silloin palautumisen ymmärtäminen on olennaista, jotta esimerkiksi rasitusvammoilta vältytään.

 

Urheilijoille ja valmentajille palautumisen tilan tunnistaminen on usein haasteellista. Fenix Sportin urheiluklinikalla voimme tutkia asiaa ja auttaa ymmärtämään, millä keinoin palautumista voidaan edistää.

First Beat -analyysi

First Beat -analyysillä voidaan helposti ja tarkasti seurata, mitä kehossa tapahtuu vuorokauden eri aikoina. Analyysin avulla saadaan tietoa urheilijan palautumisesta. Se tuo näkyville myös urheilun aikaisia parametreja, jotka auttavat suorituskyvyn hallinnassa. Analyysi soveltuu erittäin hyvin kaiken tasoisille liikkujille kuntoilijasta huippu-urheilijaan.


Varaa itsellesi First Beat -analyysi soittamalla numeroomme 020 144 1511. Laitteisto toimitetaan sinulle kotiin. Mukana saat selkeät ohjeet. Lääkärimme analysoivat tuloksesi ja ovat yhteydessä Sinuun. Voit lukea lisää First Beat -analyysistä täältä.

Ajanvaraukseen

Palauttava harjoittelu

Urheilijan ja valmentajan on hyvä ymmärtää, millaista harjoittelua keho tarvitsee milläkin harjoituskaudella. Usein tämä onkin valmentajan erityisosaamisaluetta. Jos urheilijalla kuitenkin on rasitusvammoja, hän on loukkaantumiskierteessä tai ylikuntotilassa, Fenix Sportin asiantuntijat voivat auttaa harjoittelun optimoimisessa.

 

Rehab Coachingissa teemme harjoitusohjelmointia rasituksista tai ylikunnosta palautumiseksi. Voimme myös ohjata yksilöllisissä liikkeissä, jotka tukevat urheilijan palautumista ja kehon kykyä sietää rasitusta.


Urheilija tarvitsee välillä täydellistä lepoa urheilusta. Usein harjoitteluun voidaan kuitenkin palata nopeastikin kevennetyin ja palauttavin harjoituksin. Ne edistävät paluuta lajiin ja auttavat usein urheilijaa psyykkiselläkin tasolla jaksamaan kuntouttavien jaksojen yli.

Kysy lisätietoja palveluista
Yhteydenottokuvake

Uudellamaalla palveleva urheiluklinikkamme auttaa löytämään parhaat keinot urheilusuorituksesta palautumiseen.

Ota yhteyttä ja varaa aika