Sleep, eli hyvällä unella parempi vireystila – palvelemme Uudenmaan ohella koko Suomessa

Ota yhteyttä

Uni on urheilijan ja liikkujan näkökulmasta yhtä tärkeä osa-alue kuin laadukas ravinto, harjoittelu ja muu palautuminen. Vasta levon jälkeen harjoittelusta saadaan hyvä vaste. On tärkeä ymmärtää, että uni on osa sitä kokonaisuutta, jolla rakennetaan hyvää suoritusta ja vireystilaa. Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa uneen ja vireystilaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme asiakkaita Uudeltamaalta ja koko Suomesta.

Entä kun uni häiriintyy?

Aina hyvin nukkuminen ei ole helppoa, ja uni voi myös häiriintyä. Nukkumisen hetkellinen häiriintyminen on tavallista, mutta pidempään jatkuessa asiaa tulee tutkia ja hoitaa.

 

Unen häiriintymiseen voivat olla syinä fysiologiset tai psykologiset syyt. Fenix Sportin asiantuntijat haluavat olla apunasi, jos unettomuus tai huonounisuus vaivaavat sinua. Uniasioissa voit olla yhteydessä urheilulääkäriin tai urheilupsykologiin.

Tutkimme untasi

Fenixissä unta voidaan tutkia muun muassa yöpolygrafialla tai First Beat -mittauksella, kun arvioidaan sekä untasi että palautumistasi. Näillä tutkimuksilla voidaan arvioida yön aikaista hengittämistä ja keskushermoston palautumista yön aikana.

 

Unella on terveyden kannalta monia tärkeitä tehtäviä. Unen riittävä määrä ja laatu ovat edellytys oppimiselle, muistamiselle sekä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Varaa aika vastaanotolle
Yhteydenottokuvake

Autamme urheilijoita Uudellamaalla ja koko Suomessa kohti parempaa unta ja vireystilaa.

Ota yhteyttä ja varaa aika