Performance – urheilijan suorituskyky kuntoon klinikallamme Uudellamaalla

Varaa aika Fenix Sportiin

Urheilijan suorituskyky koostuu monesta eri osatekijästä. Me Fenix Sportilla autamme saamaan kaikki tärkeimmät suorituskyvyn osa-alueet kuntoon niin kilpaurheilijan, harrasteliikkujan kuin kuntoilijankin näkökulmasta. Palvelemme asiakkaitamme klinikallamme Uudellamaalla – tervetuloa asiantuntijoidemme vastaanotolle myös kauempaa!

Urheilija on enemmän kuin osiensa summa

Uskomme, että urheilija on enemmän kuin osiensa summa. Samoin uskomme, että urheilija on suorituskykynsä huipulla, kun hänen kokonaisvaltainen kapasiteettinsa on otettu huomioon. Tervettä suorituskykyä pystytään parantamaan ja ylläpitämään monin keinoin.

 

Meillä Fenix Sportissa urheilijan henkinen suorituskyky, ravinto ja palautuminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Siksi haluammekin tarjota sinulle myös urheilupsykologian ja urheiluravitsemusterapian huippuosaajat käyttöösi.

Urheilupsykologia

Urheilijan henkinen valmistautuminen, vire ja keskittyminen vaikuttavat suoritukseen. Fenix Sportin urheilupsykologin avulla voit käydä henkistä valmistautumistasi läpi ja optimoida suorituskykysi psykologisten tekijöiden osalta. Saat esimerkiksi apua oikeanlaiseen mielikuvaharjoitteluun ja keskittymiskyvyn kehittämiseen.

Tutustu tarkemmin

Oikeanlainen ravinto

Oikeanlainen ravinto vaikuttaa paitsi urheilijan jaksamiseen ja suorituksen onnistumiseen, niin myös vammojen ennaltaehkäisyyn. Ravinto auttaa lisäksi vammoista kuntoutumisessa.

 

Fenix Sportissa sinua auttaa urheiluravitsemukseen erikoistunut ravitsemusterapeutti. Hänen vastaanotollaan käytte läpi ruokavaliotasi ja etsitte siihen yhdessä mahdollisia muutoskohteita. 

Lue lisää
Yhteydenottokuvake

Urheiluklinikkamme asiantuntijat auttavat kaikissa urheilijan suorituskykyyn liittyvissä seikoissa – klinikkamme palvelee asiakkaita Uudeltamaalta ja muualta Suomesta.

Ota yhteyttä ja varaa aika!